Tuesday, May 26, 2009

Jom Reunion..........!!!=P

Salam...

Kpd mmbe2 SMK Sungai Pusu batch ke-5, jom kita reunion!!=P

Date: 19 June 2009
Venue: KFC, KLCC
Time: Lepas solat jumaat
Makan: Tanggung sendiri=P

Jom datang meriahkan suasana, jumpa kawan2 yang lama x jumpa, jumpa kekasih lama, ops!hehe. Kita just makan2 je.. Hope korang bleh spent masa, time ni la kita nak jumpa sementara korang cuti, tapi kitorang yang kat uia ni x cuti la, huhu. Kang masuk u balik, masing2 busy kan. So, apa salahnya kita jumpa time ni kan??

p/s: Pakat mai ghamai2 noe.. Sapa ghindu kat cek bleh mai bawak buah tangan skali..hehe=P
Jom flashback....!!
My beloved class, 5 Ibnu Sina
(kelas terbersih ni=P)


Kat tangga aspura..(macam naik tangga batu caves sebab tangga dia banyak n curam..huhu)


Kat loji air(wlupn sbnrny tangki air, hehe)


Lama da tak berkumpul kat sini..dataran perhimpunan..


Ni la first time kita reunion, lps SPM. Da 2-3 tahun yang lepas da..huhu
Sory la gmbr bdk laki x smpat plk nk amek, hehe



Pia(kiri skali)skang ada kat Poland.. Bla la kita dapat jumpa balik eh??


Graduation Day kat Dynasty Hotel, KL
Mesti korang rindu kat mmbe2 kita suma kan?? Jumpa kat sana nanti..!!!!=P


21 comments:

mashimonta said...

intan yg comel..lame tak dgr citer ko..
huhu..i wish i could be there
apekan daye..hanye impian..
kem salam kat dorang sume nnti eh?
[una mady]

hazyra said...

salam..

heehe..nak giiiiiiiii..harap ade ksmptn la..insyaallah..

signisafwa said...

aku boleh datang kahh?hahah..
xdela..xbalik pun this year..kem salam kawan2..have fun yer..

mravicenna said...

salam intan..
haha reunion.. sgt seronok tp dukacita i'm on training..

Humaira said...

una....
lamany xjumpa ko
npa xbleh view blog ko eh??huhu
insya Allah nt ak kem slm kt dorg
bla nk blik m'sia.......................

hazyra said...

hhee..nak giiiiiii..
insyaallah.. harap ade klapangan..

Humaira said...

hazy..jom pg, kta jmp nnt eh=)

Humaira said...

wslm mirul..
ko kn asyk training je..huhu
sodeh eden...

Humaira said...

safwa xblik??
aisehmen, rugi tau..hehe
ok2, nnt ak kem slm kt dorg eh..=)

mashimonta said...

hehe..sesungguhnye aku tade blog..
sesaje ade ID sng nk travel ke mane2..
kitorang balik lmbt lg..insyaAllah sept nnti..

azyan azilah said...

una mady??
pergh,rindu siot korg..
aku keje la ari tu..
tp aku dah mintak half day..
ley la jmp korunk nnt??
haha
xsabanye..
jgn nnt ramai yg xjadi datang plak??
intan,pe kata ko wat list spe yg jadi datang reunion tu..
post je kat blog ko ni..
wat comfirmation.. huhu
ok x idea aku??

Humaira said...

una mady: ohho, ptt la tkan2 link ni xd profile pn, huhu.
ok klu sept time tu ktrg tgh final sem ke-3 kot, hehe. ad ms kang kta jmp eh=)

Humaira said...

yan: yeah2, yan dtg, hehe!
br je nk bg cdgn kt ko mntk keje half day je tup2 ko wt gk, hehe
ok gk cdgn ko tuh..tq2
nnt ak srvy n ak ltk list2 sp yg akn dtg reunion ni kt blog ak ni k..

puteri.ainurin.megat.abdul.rahman said...

wuhhh...mau join...
mau nasok gombk suda~~~

Husna Najihah said...

intan...
insyaAllah..xde aral aku dtg..

Humaira said...

yeah awyn mau join!=P
mau nasok gombk suda~~~

Humaira said...

nanaji..hehe
insya Allah kta jmp nnt=P

azyan azilah said...

woit,mne list dak2 yg datang ni????
haha

Husna Najihah said...

harap rmai lg bole join..dinah,mai..dtgla..lme x jumpe korunk 2..since pas pmr 2..

AMAL ATHIRAH ZARZILAH said...

wah..reunion!
alangkah ruginya tak dapat dtg..
kat srwk skrg ni..xthu bila dpt jmp korg lg..have fun k
kirim salam pd semua..
at least dh jmp intan hr tu..hehe~

Humaira said...

dinah x dpt dtg plk..huhu, ttba pg pd. mai x tau no dia, una ko ada jmput mai kan??

amal...nnt kta jmp lain kali eh, hehe, seb baik da jmp hari tu wlupn skjp=P