Friday, May 15, 2009

model hp cmel...

Salam..

Akhirnya dapat gk wt bckgrnd blog ni..alhamdulillah, hehe. Da msuk kali ke-3 ke ke-4 br jd, xtau npa byk sgt mslh plk b4 dis. So, kali ni nk cter psl keja yg kitorang wt time siapkn assgmnt math time sem lps. Disebabkn tkann dan keboringan yg amat mndlm, so kitorang pn membedal hp2 mmbe2 yg ada mlm tu, time tu kitorang wt asgmnt math kt surau asiah, org sekeliling tgk ktrg cm apa je, susun2 hp, pastu tgkp2 gmbr..hahah. So, pape hal pn, korang tgk la dl gmbr2 kt bwh eh..hehe..

La...mn sony k810??

Haa...ada pn, hehe.

Atas dari kiri: asma', asma' lg, farah(kot, hehe)

Tengah dari kiri: yati, intan, una

Bwh kiri: farah, yati(sbnrny boya pya, tp dorg tuka hp time ni, hehe,), ija(ni plk ija tuka ngn abg farid, hehe)



Ha...ttba je ada beruang putih ni kan, ni la mdel baru hp, bear2(syg gler kt dia), haha

Bear2: Adeh, pnatny tgn n kaki bear2...

Ok, so tu la keja kitorang time mlm tu. Ni bukn tkanan sbb asgmnt math je, tp ada lagi la, programming la, database la. Tp finally dpt la siapkan dgn masing2 bengkak2 mata, sengal2 bdn la..hehe. So, gdlck kt korang yg wt shrt sem ni. N pd mmbe2 yg pg rekrut, yati, faiz, mieza, su, harma, husna, jgn lpa ak yg xdpt pg ni, huhu. Nnt kongsila pglmn kt sn. Until here my post..we'll meet again=)

Wslm

22 comments:

mohd noorshazwan said...

patot la cam perasan ade hp boya...huhuhu

Humaira said...

besa la, tgh2 manis..hehe

azyan azilah said...

ni musti ngah bosan gle ni..
dah xde keje len.. hahahahaha~

Humaira said...

hehe, bukn stkt bosan, tp tkann..!huhu

una_nhs said...

hahahaha...
intan!!!!!
baru aku perasan!!
hp aku cantik gle!!!
kah3

Husna Najihah said...

ko xnk mek hp aku skali ker..huk3

Husna Najihah said...

bgus jgk koje kome..hu..

Humaira said...

wah, dua2 yg kmen ni una..hehe
to una gege: hp ko tu ktrg ltk sbb xcukp korum je, haha
unajiha: mms gmbr ko kt ak, nk wt post psl ko, hehe

mohd noorshazwan said...

erk....npe tak de link ak kat blog ko...hahah...nie yang sedih nie =P

Humaira said...

ha...kna ltk link ak kt blog ko dl la, hehe=P

mravicenna said...

xde la intan aku biase2 je..
lamenye xjmp kwn2 termasuk ko..

Humaira said...

haah, lama xjmp ko, nama je dk klang, huhu

mohd noorshazwan said...

la hai...aku dah letak pown la...cube cek kat page linkback...ade kot...huhuhu

Humaira said...

ad eh? xprsn pn, huhu=P

mohd noorshazwan said...

huhuhu...aiyarkkk....tak perasan ke..penat jer letak link...huhuhuh =P

Humaira said...

haha, tkan keyboard ngn mouse je kn???=P

mohd noorshazwan said...

yer la cik intan oi....cepat bubuh link ak....wahahaha

Husna Najihah said...

tan,aku ade story nk cter nih..all bout you..hurm..

Humaira said...

da bubuh ler ncik shazwan oi..haha

Humaira said...

story apa yang??

mohd noorshazwan said...

ok2...thx....

Humaira said...

wlcme..